Mental träning

Vi har ju alla våra egna små sätt att vara på. Många är medvetna om sitt kroppsspråk och hur vi agerar, reagerar och vad vi signalerar ut till andra. Men en stor del av vår kommunikation sker faktiskt omedvetet, och baseras på vår självbild. Vi går inte alltid omkring och tänker på hur vår uppenbarelse påverkar vår omgivning. Det är oftast lättast att tänka att "alla andra är på ett visst sätt", medan ditt ansvar egentligen ligger hos dig själv. Andras beteende påverkas av ditt.

Bättra på din självkänsla genom att boosta dig med positiva tankar om dig själv. Våga gå utanför dina ramar och se vad som händer.. Reagerar och signalerar omgivningen annorlunda?

Prova ❤ Det är spännande att utforska livet

Solen & Månen förenas

Ha ❤ Solen
Tha ❤ Månen
Yoga ❤ Förening

I Hathayoga försöker man skapa en balans i kroppens olika energisystem för att försöka uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling. Metoder som används är reningsprocesser, kroppsställningar, andningskontroll, koncentrationsövningar och meditation.

Att yoga skapar en skön balans i kroppen och sinnet. En lugn stund i ditt egna rum. Ikväll utövade jag Hathayoga med min fina vän och tillika instruktör M. Det var en underbart skön stund där jag hämtade energi och kraft. Tack M ❤

Inspiration i fokus

En blogg om att inspireras och att inspirera.

RSS 2.0