Live Love Laugh

Att ha skoj är för mig en väsentlig del i mitt liv och min vardag. Livet är så allvarligt i sig, så jag bara måste få toka för att må bra, och jag hoppas att jag alltid kommer att ha den gnistan. Skönt är det ju om man har härliga tokar i sin närhet också, så man inte behöver toka för sig själv ;)

Vissa personer bara klickar man med och har samma humor som. Älskar när man är halvt på bristningsgränsen och skrattar åt samma konstiga saker, bjuder på en liten fånig dansmove i förbifarten eller uttalar märkliga fraser för att hjärnan är överhettad. Sen skrattar man gott en stund till. Hela min vecka har varit fantastisk på alla sätt. Nya inputs, nya utmaningar, nya möten med människor och en massa massa skoj mellan livets allvarligheter.Live Love and Laugh my friends 


 

Våga känna

Känslosamma stunder kan uppstå när som helst. Det finns mycket som berör och rör mig, och hela våren har varit en resa med massor av känslor. I tisdags fick jag en otroligt stark känsla, som ännu håller sig kvar, då jag höll en friskvårdstimme i västafrikansk dans med cirka 60 personer som hade en planeringsdag. De visste inte att jag skulle komma, och känslan av att få inspirera och dansa med ung som äldre, stor och liten, tränad och otränad är underbar. Det var en fantastisk timme och på slutet vid stretchen, spelade jag upp vacker koramusik, berättade lite om det jag tycker är viktigt i livet och kände bara hur känslorna svämmade över. Det var faktiskt magiskt.

Efteråt kom flera fram och pratade. En dam berättade att hon länge "stängt av", men nu kände att hon fick kontakt med hennes inre. Danstimmen gjorde att hon vågade känna, lite mer och lite djupare.


Våga känna alla känslor som kommer. Det är dem som gör att vi ÄR.


Lev väl

Tar med mig några av Buddas kloka ord in i den nya spännande vecka som är på ingång. Gör det du med :)
 
The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, worry about the future, or anticipate troubles, but to live in the present moment wisely and earnestly.
 
 
 
 

Inspiration i fokus

En blogg om att inspireras och att inspirera.

RSS 2.0