Recovery deluxe

Vad det gör med själen att umgås med härliga goa människor....ja man blir och känner sig själv så härlig och go :)

Helgen har varit otroligt mysig tillsammans med familjen och släkten. Tack speciellt till fina syssling J för bästa sällskap under hela påsken Att jag har varit ute i naturen och solen en hel del har inte gjort saken sämre direkt. Lekt och busat hemma och i lekparken med de goaste av sysslingbarn. Mitt hjärta är påfyllt. Tack.

Att vakna tidigt när man inte behöver

Varför tusan vakna 6.30 när man har ledigt? =(/%¤/"¤/ Kan i och för sig ha att göra med att jag sover på soffan hos mina föräldrar efter gårdagens släkt- och vänmiddag. Soffan delar jag även med finkusin J. Kanske kan jag somna om en sväng, för mina ögon äro fortfarande trötta....

På tal om motivation...

Efter 6 månader av paus på bloggen, så fick jag en känsla i helgen som sa "åh vad roligt det är att blogga, det vill jag göra.. Engagemanget har inte varit det rätta och tiden, ja den går. Men den inre drivkraften finns här, så nu är det dags!

Skärtorsdag idag, underbart det ska bli med några lediga dagar. De kommer spenderas med nära och kära, god mat i magen, skön sömn i säng och soffa och lite träning också.
 
Fick ett gulligt litet påskägg imorse av min söta kollega, väldigt glatt!!!

Glad Påsk på er!

Kram C

Inspiration i fokus

En blogg om att inspireras och att inspirera.

RSS 2.0