Morgonens vishet

Om du vågar lyssna så talar hjärtat om för dig om du är lycklig. Om svaret är tveksamt våga lyssna lite till så talar hjärtat även om vad du behöver.

Sova sova säng säng säng

Haft en riktigt härlig semester utomlands med allt det önskade, men det där med att man är så utvilad när man kommer hem...don´t know about that. Väl hemma så blev jag fort inslängd i vardagen igen, det sa bara svisch! Denna vecka har jag verkligen varit trött och lagt mig mellan 21-22 nästan varje dag. Det är viktigt att lyssna på kroppens signaler.

På tal om sömn, dags att nanna kudden! Tudiluu

Friday I'm in love

Det är inte bara en vanlig härlig fredag idag....för om några timmar åker jag och min älskade på semester utomlands. Sol, bad, utflykter, god mat/dryck och ledighet deluxe är väl ungefär det som står på schemat... Skitjobbigt!

Crea Diem

Att utmana sig själv och våga gå på okänd mark kan vara skrämmande.. Men det är där utveckling sker.

Om du inte tar steget så kan du inte förvänta dig nyheter. Om du inte vågar chansa eller satsa så kan du inte heller förvänta dig stordåd i livet.

Det kan handla om att våga identifiera känslor & sätta ord på dem, ändra ett inlärt beteende som fyllt en funktion tidigare men som inte passar in i ditt liv nu. Det kan vara att våga vara ärlig mot sig själv, mot andra. Kanske lära sig att säga nej, välja bort saker och människor eller aktivt välja in sådant som du önskar i ditt liv.

Du skapar ditt liv, hela tiden, varje dag!

Crea Diem - skapa dagen


Inspiration i fokus

En blogg om att inspireras och att inspirera.

RSS 2.0