Sommarkonvent 2012

Under helgen har Sommarkonvent 2012 gått av stapeln i Stockholm och jag fick äran att hålla i en westafrican dance-klass. Blev inspirerad av alla härliga människor och fick möjlighet att inspirera andra!
 
Åkte med min vän M, som gjorde att hela resan blev ännu bättre. Det är så härligt att få dela intressen med någon som älskar det lika mycket som en själv. Tack M för ditt sällskap!
 
 
 
 
 
 
 
 

Våra energier

När vi känner att vi har kontroll över vår energi kan vi leva så att vi gör vårt bästa och når våra mål.

Fysisk energi har vi när vi har kraft och styrka.
Känslomässig energi har vi när vi arbetar med positiva tankar.
Mental energi kommer när vi fokuserar på vad vi vill.
Andlig energi kommer från att ha ett högre mål.
 
Motivation är en längtan och vilja att göra saker. Det är olika faktorer hos en människa som väcker, formar och riktar ett beteende mot olika mål. Sätt upp delmål på vägen till ditt slutmål. Då är det större chans att motivationen hålls uppe, eftersom du håller igång dina positiva tankar när du når punkter du satt upp. Energin i de olika delarna, kommer när du tror på dig själv och sätter upp mål. Motivation kan komma och gå, beroende på var vi befinner oss i livet. Är energierna och motivationen nere, deppa inte, det är du som bestämmer när de ska komma tillbaka till dig!
 
 
 
 

The law of attraction

Inget flum i mina ögon. Attraktionslagen verkar hela tiden. Jag känner att mitt eget liv ger mig det jag själv sänder ut.


Vi skapar våra liv efter de val vi gör, och de val vi gör påverkas av våra tankar. Det du fokuserar på, de bilder du målar upp i ditt huvud, är det du attraherar in i ditt liv.

Att tro på och applicera attraktionslagen i sitt liv, kräver att vi kan ta ett steg "utanför" oss själva. Vi behöver kunna se vilka vi är, vad vi signalerar till andra, och hur vi beter oss. Attraktionslagen gör att vi inte kan måla upp oss som offer, utan menar att det är vi själva som kontrollerar våra liv genom energin vi sänder ut.

Om vi gnäller och är bittra över det vi inte har i våra liv...gör det att livet vårt blir bättre? Har vi någon gång känt att vi har så lite pengar och att det är väldigt synd om oss? Inte blir vi rikare för det. Kanske var det så att vi hade vi mindre med pengar, men varför fokusera på det om det ändå är som det är? Jag har levt som student och haft lite pengar, men faktiskt inte känt mig fattig. Det var mitt val att studera, jag visste vilka pengar jag hade att röra mig med och var tacksam över det. Och ville jag ha mer, ja då fick jag se till att jobba och fokusera på att få in mer klirr i kassan.

Genom att sätta mål, ha visioner och drömmar...ja, då har vi bara genom våra tankar börjat en positiv process, som kommer att hjälpa oss på vägen. Genom att vara medvetna om våra tankar kan vi skapa medvetna handlingar. Och sedan, genom att vi medvetet har påverkat vårt tankemönster positivt, kan vi omedvetet också attrahera in det vi vill ha i våra liv. 
Makes sense? Finns det något du önskar av hela ditt hjärta? Skicka en beställning ut i universum. Det är inte flummigt. Det är fint. Och ta bort ordet Aldrig ur din vokabulär ❤
 
 
 

Inspiration i fokus

En blogg om att inspireras och att inspirera.

RSS 2.0